Algemene informatie

Onze verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling. Het maakt niet uit hoeveel producten je in 1 keer bestelt, de verzendkosten blijven altijd hetzelfde. En dat kan zeer voordelig zijn!
Na ontvangst van de betaling leveren wij altijd binnen 5 werkdagen! Maar vaak leveren wij nog sneller. We zeggen 5 werkdagen omdat we onze belofte altijd willen nakomen. We leveren dus liever te snel dan te laat! Voor bestellingen uit België kan de levering soms iets langer duren omdat de betaling bij ons vaak later binnenkomt.
De producten worden geleverd door Extra@Home van PostNL.
Jazeker, voor verzending ontvang je een e-mail met een track en trace code. Hiermee kan je precies zien wanneer het pakket geleverd wordt.
Je kunt onze producten op diverse manieren betalen. De snelste en meest simpele manier is betaling via iDEAL, maar je kunt natuurlijk ook betalen met creditcard, PayPal en een normale overboeking per bank.
Allereerst geven we een volledige niet-goed-geld-terug-garantie. Nu denk je misschien: Dat hoor ik wel vaker, maar wat houdt dit specifiek in? Onze niet-goed-geld-terug-garantie houdt in dat zodra er ook maar iets niet goed is aan het product, wij het product opnieuw voor je maken.

Product

HD Metal is een dunne plaat aluminium met een hoogwaardige coating waarop we je foto met een speciale techniek aanbrengen. Het resultaat is verbluffend: haarscherp, unieke kleurenweergave, super hoogglans en mega sterk! Er kunnen geen krassen op komen en het is waterbestendig, dus uitstekend geschikt voor buiten gebruik. HD Metal is geschikt voor diverse toepassingen. Als schilderij maar bijvoorbeeld ook als naambord. HD Metal is het mooiste wat wij ooit gezien hebben!
Omdat HD Metal zeer krasvast en waterbestendig is, kun je het materiaal uitstekend schoonmaken. Dit kan op dezelfde manier en met dezelfde middelen zoals je glas schoonmaakt.
Jazeker! HD Metal is uitstekend geschikt om buiten op te hangen. HD Metal is waterbestendig en zeer krasvast, hierdoor kan het jaren buiten hangen!
Dibond bestaat uit twee dunne lagen aluminium met daartussen een laag kunststof. Dit maakt Dibond ultrasterk en onverwoestbaar. We leveren Dibond in 3 varianten: wit mat, aluminium en goud.
Dibond platen zijn 3 mm dik.
Jouw foto op aluminium is schoon te maken met een zachte of licht vochtige doek.
Jazeker! Onze foto’s op aluminium zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik. Het materiaal (Dibond) is ultrasterk en onverwoestbaar.

Still Question?

Get in contact with us